In love with paketinslagning

Att slå in paket är en av de bästa grejerna jag vet, och speciellt att slå in julklappar. 

Jag minns när jag var liten och hade köpt mina första julklappar till min familj och slog in dem redan i oktober för jag tyckte det var så kul. Men sen när december kom och mamma och pappa satt i köket och slog in sina paket och rimmade var jag så avundsjuk på att de hade ”sparat” det roliga och gick in på mitt rum och öppnade alla paket jag hade köpt så att jag kunde slå in dem igen. Helt normal unge var man ju inte hahah.

Förr brukade jag köra olika tema på mina julklappsinslagningar och planerade i månader innan december hur de skulle se ut, och la orimliga summor på lådor, papper, band och andra grejer så att temat skulle vara komplett. Men de senaste åren har det inte känts så miljövänligt att gå och handla massa nytt så temat har varit återvinning och jag har använt grejer jag haft hemma i ”pysselskåpet” (eller ”lagret” som jag också kallar det). Här kommer en mix av hur några klappar sett ut. Två av mina favorit-tema är ”gammeldags jul” och ”julklapparna som ligger under granen i Piff & Puff firar jul”….

I år blir det inte så många klappar att slå in då jag antagligen inte ska fira med familjen i Skåne av förklarliga skäl, så jag får väl slå in lite tomma kartonger för att stilla mitt begär och planera julklappstemat inför 2021 😉