Ren och skär pina

Jag klarar KNAPPT av att gå förbi fisk- och skaldjursdisken på Ica i Liljeholmen OM jag inte ska handla något där. Det är fan en pina och jag fattar inte varför jag utsätter mig för det. Nu i fredags var jag där samtidigt som pensionärerna (dvs vid tiotiden) och disken var fylld till bredden med det bästa av det bästa inför helgen. Kolla bara på bilderna…Jag blir fan knäpp!

Jag älskar skaldjur mer än all annan föda vilket ibland är som ett beroende jag inte kan styra över…Men å andra sidan får jag väl vara tacksam att det är ett skaldjursberoeende jag har och inget något annat farligt beroende. Dock har jag hört att man kan bli allergisk om man äter för mycket av något?? Eller är detta bara en skrämseltaktik som folk försöker lura i mig när de får höra om min skaldjurspassion? Sjukt taskigt i sånt fall.

Hur som helst – ska ni handla skaldjur i Stockholm och befinner er i vid Hornstull/Liljeholmen så finns INGET annat alternativ än stans bästa Ica Kvantum i Liljeholmen.